Ellilässä on juhlanvalmistelukiireitä, sillä neitien serkku vihitään piakkoin Ellilän puutarhassa. 

Morsiamen huntu on juuri tullut ompelimosta laatikossaan (kiitos, Irene). Häiden teemaväriksi morsian valitsi vaaleanpunaisen, joten morsiuskimppukin on vaaleanpunainen (kiitos Saana)

Puutarhan pitopöydille levitetään juhlavat valkoiset liinat (kiitos Tiina ja Maire) ja vihkipöydälle sytytetään kynttilät hopeisiin kynttilänjalkoihin (kiitos Maire). Vihkipöytää koristamaan on myös varattu pitsiliina ja valkoinen ruusu kristallimaljakossa (kiitos, Virpi).

Hääväelle tarjotaan kahvit vihkimisen päätteeksi. Tarjolla on myös herkullista voileipäkakkua, joka on juuri tullut leipomosta ikkunallisessa kakkulaatikossaan (kiitos, Nanna). Kahvipöydästä löytyy myös ihania vaaleanpunaisia sydänkeksejä (kiitos, Saana), pikkuleipiä, englanninlakuja ja leivoksia (kiitos, Mimosa) sekä tietenkin hääkakkua, joka tällä kertaa sulhasen ja morsiamen yhteisen mieltymyksen mukaan on suklaakakku (kiitos, Heli).  

Lapsivieraitakin on tulossa paljon, ja heitä varten on varattu vadelmainen nallekakku sekä hauskoja juhlahattuja (kiitos, Päivi).

Morsiusparille on ennen häitä ehtinyt syntyä jo pikkuinen tyttö, jonka ristiäisiä vietetään samalla. Hänelle on kummitäti antanut lahjaksi hopeisen helistimen (kiitos, Marisa)

Illan tullen puutarhaan sytytetään vielä soihdut luomaan tunnelmaa (kiitos, Riitta) ja lapset saavat iloita tähtisadetikuista (kiitos, Mimosa).

630734.jpg